اقدامات ریاضتی عربستان برای مقابله با رکود

به گزارش درگ فایل، وزیر دارایی عربستان امروز گفت: در راستای مقابله با رکود ناشی از شیوع ویروس کرونا و کاهش قیمت نفت، مالیات بر ارزش افزوده را سه برابر و کمک هزینه زندگی کارکنان دولت را موقتا قطع می کند.

اقدامات ریاضتی عربستان برای مقابله با رکود

به گزارش گروه مالی خبرنگاران به نقل از رویترز، وزیر دارایی عربستان امروز گفت: در راستای مقابله با رکود ناشی از شیوع ویروس کرونا و کاهش قیمت نفت، مالیات بر ارزش افزوده را سه برابر می کند و کمک هزینه زندگی کارکنان دولت را موقتا قطع می کند.

محمد الجادهان، وزیر دارایی عربستان در بیانیه ای گفت: کمک هزینه زندگی از ابتدای ماه ژوئن موقتا قطع می شود و مالیات بر ارزش افزوده نیز از ابتدای ماه جولای از 5 درصد به 15 درصد افزایش می یابد.

اقدامات دردناک است، اما برای حفظ ثبات مالی و مالی در میان و بلند مدت ضروری است... و برای مقابله با بحران بی سابقه ناشی از شیوع کرونا با حداقل خسارت ممکن ضروری است.

گفته می شود، در سال 2018، عربستان پس از اینکه قیمت داخلی گاز را بالا برد و مالیات بر ارزش افزوده را مقرر کرد، به منظور جبران هزینه های زندگی به هر کارمند دولتی هزار ریال (267 دلار) پرداخت کرد.

بر اساس آمار رسمی منتشره در ماه دسامبر، عربستان حدود 1.5 میلیون کارمند در بخش دولتی دارد.

بزرگ ترین صادرکننده نفت جهان درحالی که از سقوط قیمت نفت رنج می برد، همزمان، اقداماتی برای مبارزه با شیوع کرونا انجام داده که رشد اقتصاد این کشور را کند می کند.

پس از اینکه عربستان در سه ماهه سوم کسری بودجه 9 میلیارد دلاری ثبت کرد، اقدامات ریاضتی ثبت شد.

درآمد های نفتی عربستان در سه ماه نخست امسال 24 درصد نسبت به پارسال کاهش یافته و به 34 میلیارد دلار رسیده است و به طور کلی درآمد های این کشور 22 درصد افت داشته است.

بنا بر این بیانیه، مجموع کاهش هزینه های دولتی و پروژه ای که این کشور در نظر گرفته است، حدود 100 میلیارد ریال (26.6 میلیارد دلار) است.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 17 تیر 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: dragfile.ir شناسه مطلب: 418

به "اقدامات ریاضتی عربستان برای مقابله با رکود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اقدامات ریاضتی عربستان برای مقابله با رکود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید