نگاه نزدیک و آنالیز تخصصی مودم نزتک 99C

به گزارش درگ فایل، این مقاله برای افرادی است که تصمیم به خرید مودم 4G نزتک 99C گرفتند ولی می خواهند بدانند دقیقا سرعت اینترنت و وای فای این مودم چقدر است یا دوام شارژ باتری آن به چند ساعت می کشد!

نگاه نزدیک و آنالیز تخصصی مودم نزتک 99C

قبلا، درباره مودم همراه و جیبی دو سیم کارته نزتک 99C یک آنالیز مفصل نوشتم و دوباره نمی خواهیم همان صحبت ها را تکرار کنیم.

در آنالیز قبلی، فرصتی نشد از نزدیک و به صورت آزمایشگاهی تست سرعت اینترنت و وای فای بگیریم. شرکت هایپرسل لطف کردند و دوباره این مودم را در اختیار ما قرار دادند تا یک هفته ای با آن کار نموده و از نزدیک کارایی آن را آنالیز کنیم.

لذا، این مقاله بیشتر روی تست های عملی و آنالیز کارایی مودم نزتک 99C تمرکز دارد و البته یک مرور کلی بر مشخصات و سخت افزار آن خواهیم داشت.

نگاهی کلی به مودم نزتک 99C

محصول Naztech NZT-99c یک مودم قابل حمل 4G و دو سیم کارته است. در میان مودم های نزتک فقط 99C دو سیم کارته است و مودم های 77C و 99B تک سیم کارته هستند.

همین دو سیم کارته بودن مودم یک ویژگی بسیار مهم برای بعضی از کاربران است. به راحتی می توانید دو سیم کارت همراه اول و ایرانسل را درون مودم بیندازید و بعد با فشار دادن یک کلید بین آن ها سوئیچ کنید.

این مودم از باتری 5200 میلی آمپرساعتی برخوردار است تا بتواند نقش پاوربانک را هم برای دیگر دستگاه های موبایل و همراه ایفا نماید.

ظرفیت باتری این مودم هم بسیار شگفت انگیز است؛ چون مودم های همراه دیگر معمولا ظرفیتی 2 تا 3 هزار میلی آمپرساعتی دارند. بنابراین، شما با خرید یک مودم همراه در واقع یک پاوربانک همراه هم برای خودتان خریداری کردید تا در سفر و مکان های مختلف به داد گوشی موبایل و هدفون بی سیم شما برسد.

این مودم از رده LTE Cat 4 با سرعت 150 مگابیت بر ثانیه است. شاید تنها آرزوی ما درباره این مودم، LTE Cat 6 بودن آن است.

از تمام فرکانس های رادیویی و سیم کارت های موبایل اپراتورهای ایران پشتیبانی می نماید و 10 نفر به طور همزمان می توانند به وای فای آن وصل شوند.

وای فای مودم نزتک 99 سی تک بانده و مبتنی بر استاندارد 802.11n است. در بخش آنالیز مفصل درباره این ویژگی صحبت می کنیم.

از دیگر قابلیت های مودم نزتک 99C باید به قابلیت تقویت کنندگی وای فای یا رپیتر بودن آن اشاره کنیم و اینکه از ارسال و دریافت پیامک پشتیبانی می نماید.

یک مزیت بسیار عظیم و مهم دیگر این مودم همراه که باز در میان مودم های 4G کم تر دیده می گردد؛ برخورداری از درگاه شبکه LAN است تا بتوان لپ تاپ یا کامپیوتر را با کابل شبکه به مودم وصل کرد!

طراحی

وقتی این مودم را در دست می گیرید؛ کیفیت بالای بدنه دستگاه را حس خواهید کرد. خیلی زود از کار با آن لذت خواهید برد و یک تجربه شیرین اتصال به اینترنت موبایل در هر زمان و در هر مکانی را خواهید داشت.

این مودم شاید در مقایسه با مودم های همراه دیگر کمی سنگین تر و دارای ضخامت بیشتری باشد که به خاطر باتری 5200 میلی آمپرساعتی آن است ولی باز هم راحت می توانید با خود همه جا ببرید و از آن بهره ببرید.

کیفیت کلید پاور، صفحه نمایش، اسلات های سیم کارت و کارت حافظه خوب است و در کار با آن ها مسئله ای نخواهید داشت.

درگاه های LAN و USB 2.0 و Micro USB در بخش پایینی مودم هستند و باز با فاصله مناسبی از یکدیگر قرار گرفتند تا در هنگام وصل و قطع کردن کابل ها مسئله ای برای درگاه کناری به وجود نیاید.

همراه مودم و در جعه آن علاوه بر کابل میکرو یواس بی، پوکه های سیم کارت در اندازه های مختلف قرار داده شده است تا بتوانید به راحتی سیم کارت نانو خود را به یک سیم کارت معمولی تبدیل کنید و داخل مودم قرار دهید.

در صفحه نمایش مودم نیز اطلاعاتی مانند شرایط باتری، شرایط وای فای، آنتن دهی، پیامک ها، سیم کارت فعال و اطلاعات اتصال به وای فای را مشاهده می کنیم.

در مجموع یک مودم همراه و جیبی واقعی است و بدنه آن کیفیت ساخت خوب و طراحی آن دارای عیب عظیمی نیست.

ارزیابی سرعت اینترنت

اولین تست های ما روی سرعت اینترنت متمرکز بود. در این تست ها از ابزار آشنای Speedtest استفاده کردم.

ابتدا باید بگیم چه انتظاری از یک مودم 4G با سرعت 150 مگابیت داریم؟ یک مودم 4G به طور متوسط باید سرعتی بین 20 الی 30 مگابیت داشته باشد. در بهترین حالت سرعت به نزدیکی 50 مگابیت می رسد و در بدترین حالت سرعت زیر 10 مگابیت است.

روی مودم نزتک 99C بارها و بارها و در مکان های مختلف اقدام به تست سرعت دانلود اینترنت کردیم و نتایج از 13.1 مگابیت تا 24.3 مگابیت متفاوت بود. بیشترین نتایج حوالی 16 الی 19 مگابیت به دست آمده است.

در تست سرعت آپلود هم از 13.7 تا 17.9 مگابیت به دست آمده است. این سرعت ها با گوشی موبایل و ارتباط وای فای با مودم به دست آمدند.

وقتی مودم را با کابل شبکه به لپ تاپ وصل کردیم و دوباره تست سرعت گرفتیم؛ نتایج تفاوت چندانی با حالت وای فای نداشتند و باز سرعت اینترنت بین 16.35 تا 19.2 مگابیت بودند. البته قطعا پایداری اینترنت در این شرایط بهتر است.

این نتایج تست سرعت به ما می گوید سرعت اینترنت مودم نزتک 99 سی معمولی و متوسط رو به بالا است. یعنی می توانید در سفر، دانشگاه، مدرسه، محیط کار، هتل، کافی شاپ و جاهای دیگر روی اینترنت این مودم حساب باز کنید.

میانگین سرعت اینترنت 16 تا 19 مگابیت برای کارهای روزانه و در حال حرکت بسیار مناسب است و اصلا سرعتی کمی نیست!

با نرم افزار PingPlotter هم شرایط پینگ شبکه روی این مودم را گرفتیم که در تصویر زیر برای یک بازه زمانی 10 دقیقه ای مشاهده می کنید:

بیشتر اوقات پینگ روی 45 تا 50 میلی ثانیه است و نوسان بدی ندارد. البته، در نقاطی یک باره پینگ به بالای 300 میلی ثانیه هم رفته است که لازمه ارتباطات موبایل و بی سیم است.

ارزیابی وای فای

معمولا مودم های همراه و جیبی بیشتر روی اینترنت و قابلیت های مودمی تاکید دارند تا روی وای فای و هات اسپات ولی از یک مودم بدون هات اسپات وای فای نمی گردد استفاده کرد!

مودم نزتک 99C دارای تراشه وای فای سری N با سرعت حداکثر 300 مگابیت روی فرکانس 2.4 گیگاهرتز است. یک وای فای تک بانده که در بهترین حالت می تواند سرعتی نزدیک به 50 مگابیت برای کاربران ارائه دهد.

همزمان 10 نفر می توانند به وای فای این مودم وصل شوند. اگر یک خانواده 4 نفره را در نظر بگیریم؛ می توان متصور بود دو گوشی موبایل، یک لپ تاپ و یک تبلت به این وای فای وصل شوند. حالا سوال اساسی این است که مودم می تواند جوابگوی احتیاج این خانواده 4 نفره باشد؟

با استفاده از دو نرم افزار WiFi Utility و WiFi Analyzer به آنالیز شرایط سیگنال دهی، قدرت آنتن دهی و سرعت وای فای این مودم پرداختیم.

در فاصله 2 متری مودم، قدرت آنتن دهی منفی 48 دسی بل است و سرعت وای فای حدودا 34 مگابیت بر ثانیه است.

در فاصله 5 متری مودم، قدرت آنتن دهی به منفی 55 دسی بل رسیده و سرعت وای فای 24 مگابیت بر ثانیه است.

در فاصله های 10 و 15 متری از مودم، به ترتیب قدرت سیگنال ها منفی 65 و 72 دسی بل هستند و سرعت نیز به طور میانگین 19 و 14 مگابیت است.

در فاصله 20 متری با سرعت 8.6 مگابیتی وای فای روبرو شدیم و قدرت سیگنال ها هم زیر 80 سی بل بود.

این آمارها چه می گویند؟ بهترین بازه مسافتی استفاده از این مودم تا 10 الی 12 متری آن است. در این باز می توان با چند دستگاه به اینترنت حمله برد و کارهای روزانه را انجام داد ولی در فاصله های دورتری مانند 20 متر و بالاتر، سرعت وای فای و اینترنت پایین است.

معمولا هم مودم های همراه در نزدیکی دستگاه ها و کاربران هستند و هیچ کسی به مودم همراهی در فاصله 20 متر دورتر از خود وصل نمی گردد.

ارزیابی باتری

گفتیم روی مودم نزتک 99 سی شاهد یک باتری 5200 میلی آمپرساعتی هستیم که نقش پاوربانک را هم ایفا می نماید.

خود شرکت نزتک می گوید این ظرفیت باتری برای 8 تا 10 ساعت استفاده از وای فای و اینترنت موبایل کافی است. مدت زمان آماده باش دستگاه هم نزدیک 12 ساعت است. شارژ دستگاه به طور کامل هم مدت زمانی 6 ساعته احتیاج دارد.

اما آزمایش های ما چه چیزی نشان دادند. ابتدا مودم را کامل شارژ کردیم و بعد با یک لپ تاپ به وای فای مودم از فاصله تقریبا 3 متری وصل شدیم و کارهای روزانه خودمان مانند وب گردی، دانلود از سایت ها، پست گذاشتن روی شبکه های اجتماعی و غیره را دنبال کردیم.

سرعت 6 ساعت و 23 دقیقه مودم خاموش شد. احتمال می دهیم با کمی کاهش کارها می شد تا 7 ساعت از مودم استفاده کرد.

حتی اگر در بدترین حالت تصور کنیم مودم 6 ساعت یا کمی بیشتر شارژ باتری دارد؛ باز هم برای مصارف بیرون از خانه خوب است. تقریبا شما می توانید کل طول مسافرت از تهران به شمال را به اینترنت وصل باشید.

اگر با چند دستگاه به مودم وصل شوید؛ سرعت خالی شدن شارژ باتری بیشتر است و 2 الی 3 ساعت بیشتر دوام نمی آورد.

اما سرعت شارژ شدن باتری مودم به خاطر آداپتور برق معمولی و درگاه USB 2.0 کند است. در تست هایی که ما کردیم؛ خیلی بیشتر از 6 ساعت زمان برای شارژ دستگاه احتیاج است و گاها باید تا 8 ساعت به برق وصل باشد.

شارژ دستگاه دیگری توسط پاوربانک این مودم هم این کندی را دارد ولی بهتر از خاموش شدن گوشی موبایل در زمان هایی است که اصلا به پریز برقی دسترسی ندارید. در واقع، سرعت شارژ دستگاه های همراه توسط مودم نزتک 99 سی پایین تر از پاوربانک های معمولی است.

حرف آخر

نزتک 99C یک مودم 4G خوب برای کارهای روزانه و همسفری بسیار مفید برای گردش و سفر و تردد در شهر است.

سه مزیت عظیم این مودم، آنتن دهی و سرعت اینترنت خوب، پشتیبانی از دو سیم کارت و ظرفیت باتری 5200 میلی آمپرساعتی برای 6 الی 7 ساعت کار با اینترنت است.

روی گارانتی سه ساله هایپرسل و فیلم های آموزشی این شرکت در آپارات هم باید حساب ویژه ای باز کنید.

خرید مودم نزتک 99C از دیجی کالا

مودم های هندی جی یو (JIO) با بسته بندی شیک و امکانات جالب، به یکی از مناسب ترین مودم های 4G بازار ایران تبدیل شدند. دو مدل از مودم های…

وودافون معروف ترین اپراتور موبایلی است که از مودم 4G هواوی B528 تحت عنوان مودم Gigacube استفاده نموده است. در واقع، بسیاری از کاربران مودم B528…

همواره هوادار مودم هایی هستم که عرضه جهانی دارند؛ توسط چندین اپراتور و کشور مورد استفاده قرار گرفتند و در کل جهان شناخته شده هستند. مودم…

با وجودی که آگاهی مردم نسبت به اینترنت موبایل و مودم ها نسبت به سال های گذشته؛ بسیار بهتر شده و افزایش یافته است؛ ولی باز هم…

در میان مودم های رومیزی 4G، هواوی B612 معروف تر و پرفروش تر است. پشتیبانی از سیم کارت و اینترنت TD-LTE به همراه مودم LTE CAT 6 از جمله…

در هفته های اخیر مودم نزتک NZT-99C وارد بازار ایران شده و به طور گسترده ای توسط فروشگاه های فیزیکی و آنلاین شبکه به فروش می رسد. این مودم…

احتمالا با مودم نت گیر Nighthawk M1 آشنا هستید؛ زمانی بهترین مودم همراه و موبایل جهان بود و اولین مودمی که تجربه سرعت 1 گیگابیت بر…

به نظر من شیائومی ZMI MF855 ارزان ترین، به صرفه ترین و بهترین خرید مودم همراه 4G در این روزها است. در حالی که یک مودم همراه 4G خوب…

منبع: شبکه چی
انتشار: 17 آبان 1399 بروزرسانی: 17 آبان 1399 گردآورنده: dragfile.ir شناسه مطلب: 663

به "نگاه نزدیک و آنالیز تخصصی مودم نزتک 99C" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نگاه نزدیک و آنالیز تخصصی مودم نزتک 99C"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید