هیچ مدرکی مبنی بر استفاده از میکروچیپ در واکسن وجود ندارد، ادعای واکسن های کووید 19 حاوی ریز تراشه ها از کجا آب می خورد؟

به گزارش درگ فایل، تیم های درستی سنجی در تازه ترین اظهارات خود گفته اند، هیچ مدرکی مبنی بر وجود میکروچیپ در واکسن ها وجود ندارد و به گفته کارشناسان ادعای بروز واکنش مغناطیسی به عنوان عارضه جانبی واکسن کاملاً بی اساس است.

هیچ مدرکی مبنی بر استفاده از میکروچیپ در واکسن وجود ندارد، ادعای واکسن های کووید 19 حاوی ریز تراشه ها از کجا آب می خورد؟

گروه علم و پیشرفت خبرنگاران، پس از حواشی ایجاد شده در خصوص واکسن آسترازنکا و عارضه بسیار نادر آن که منجر به بروز لخته خون می گردد، به تازگی ویدئویی در شبکه های اجتماعی دست به دست می گردد که حکایت از مغناطیسی شدن بدن پس از دریافت این واکسن دارد. آنالیز ها نشان می دهد این شایعات در کشورهای دیگر دنیا هم دست به دست شدت است و به گفته محققان و سازمان های بین المللی بهداشت با توجه به اینکه افراد در طول شبانه روز به طور مداوم در معرض آن هستند مغناطیسی شدن بدن ربطی به تزریق واکسن ندارد و هیچ عارضه ای نیز در پی ندارد. در این گزارش به درستی سنجی این اتفاق از دیدگاه کارشناسان و حوزه های معتبر مربوطه می پردازیم:

رویترز: افراد واکسینه شده نمی توانند در محل تزریق میدان مغناطیسی داشته باشند

متخصصان فیزیک و پزشکی پیرامون حاشیه ایجاده شده در گفت و گو با تیم آنالیز واقعیت رویترز اظهار داشتند: واکسن های کووید 19 حاوی موادی نیستند که می تواند یک میدان الکترومغناطیسی در محل تزریق ایجاد کند.رویترز قبلاً تأکید نموده بود که کارشناسان می گویند افراد واکسینه شده نمی توانند در محل تزریق مغناطیسی داشته باشند. رویترز همچنین توطئه های بی اساس در خصوص میکروچیپ های موجود در واکسن های ویروس کرونا را رد نموده است.

میدان مغناطیسی ایجاد شده برای انسان بی ضرر تلقی می گردد

وب سایت موسسه ملی علوم بهداشت محیط زیست ایالات متحده آمریکا می گوید که میدان های الکتریکی و مغناطیسی مناطق نامرئی انرژی هستند که اغلب به آنها تابش گفته می گردد، آنها به طور معمول در غیر یونیزه نماینده، اشعه سطح پایین که به طور کلی برای انسان بی ضرر تلقی می گردد (مانند خطوط برق و امواج تلویزیونی/ رادیویی) و یونیزه که دارای فرکانس بالا و آسیب DNA (مانند اشعه ایکس و ضایعات رادیواکتیو) را شامل می گردد.

افراد به طور مداوم در معرض میدان های الکترومغناطیسی هستند

وب سایت سازمان دنیای بهداشت (WHO) می گوید که قرار دریافت در معرض میدان های الکترومغناطیسی چیز جدیدی نیست و گرچه قرار دریافت در معرض سطح بسیار بالایی از میدان های الکترومغناطیسی می تواند مضر باشد، اما میدان های الکترومغناطیسی سطح پایین به طور کلی مضر محسوب نمی شوند: همه در معرض یک مجموعه پیچیده هستند؛ ترکیبی از میدان های الکتریکی و مغناطیسی ضعیف، هم در خانه و هم در محل کار، از فراوری و انتقال برق، لوازم خانگی و تجهیزات صنعتی، تا ارتباطات از راه دور را شامل می گردد.

میدان های الکترومغناطیسی سطح پایین به طور کلی مضر محسوب نمی شوند.

افزایش مصرف انرژی در صنعت برق و افزایش قرار گیری در معرض میدان مغناطیسی

امروزه مصرف انرژی در صنعت برق رو به افزایش است و اثرات مخربی بر روی سلامتی و ایمنی انسان داشته است. تاثیرات میدان های الکتریکی و مغناطیسی بر روی سلامت و بهداشت انسان از مضرات این صنعت است. ما در زندگی روزمره در محیط کار و خانه و مدرسه در معرض میدان الکتریکی و مغناطیسی هستیم. میدان های مغناطیسی و الکتریکی از طریق خطوط نیرو، سیم های الکتریکی و تجهیزات الکتریکی فراوری می گردد و خطوط نامرئی نیرو هستند که در اطراف هر وسیله وجود دارند و قدرت آن با افزایش ولتاژ افزایش می یابد. میدان الکترومغناطیسی از وسایل برقی مثل کامپیوتر شخصی، فر برقی، تلویزیون، یخچال و غیره و نیز خطوط انتقال نیروی برق با ولتاژ زیاد حاصل می گردد.

هیچ مدرکی مبنی بر تأثیر منفی میدان مغناطیسی سطح پایین بر سلامتی وجود ندارد

متیو لورنس، دانشیار و محقق واکسن در دانشکده پزشکی دانشگاه مریلند می گوید: مردم هر روز در معرض میدان های کوچک الکتریکی و مغناطیسی قرار می گیرند و هیچ شواهدی وجود ندارد که این میزان در معرض قرار دریافت در معرض سطح پایین بر سلامت فرد تأثیر می گذارد؛ ضمن اینکه مواد تشکیل دهنده واکسن های کووید 19 مورد تأیید در ایالات متحده و انگلیس به تأیید سازمان دنیای بهداشت نیز رسیده است.

مواد تشکیل دهنده واکسن های کووید 19 مورد تأیید در ایالات متحده و انگلیس به تأیید سازمان دنیای بهداشت نیز رسیده است.

هیچ واکسن تأیید شده ای شامل فلز یا فناوری پرتویی نیست

متخصصان پزشکی می گویند، فقط بعضی از اشعه ها می توانند باعث بالا رفتن یک میدان الکترومغناطیس (EMF) شوند. نکته مهم این است، هیچ واکسنی که برای استفاده اضطراری تأیید شده باشد، شامل هیچ فلز یا فناوری پرتویی نیست که چنین سطوحی را فراوری کند. هیچ یک از مواد موجود در هر یک از واکسن ها منابع یونیزه یا غیر یونیزه نماینده EMF نیستند.

دفاع از واکسن آسترازنکا

سخنگوی تیم واکسن آسترازنکا تأکید کرد: هیچ چیز در مواد واکسن کووید 19 وجود ندارد که بتواند (EMF) ساطع کند؛ جان داوسون، دانشیار دانشگاه یورک و متخصص در میدان مغناطیسی می گوید به احتمال زیاد میدان الکترومغناطیسی جمع شده در فیلم های منتشر شده ناشی از منبع دیگری است.اگرچه اطلاعات بیشتری در خصوص ماهیت دقیق اندازه گیری ها ضروری است تا بتوان به طور قاطع اظهارنظر کرد.

واکسن های کرونا واکنش مغناطیسی ایجاد نمی نمایند یا حاوی دستگاه های ردیابی نیستند

یو اس تودی می گوید: ادعا شده که واکسن های کووید 19 حاوی ریز تراشه ها یا سایر وسایل ردیابی هستند و باعث واکنش مغناطیسی می شوند که اساسا کذب است؛ سه هفته پیش در یک اکانت اینستاگرام ویدئویی از یک خانم آمریکایی پست شد که نشان می داد آهنربا به بازویی که واکسن کرونا تزریق شده می چسبد.این ویدئوی 25 ثانیه ای بیش از 20 هزار بازدید در اینستاگرام داشته و در شبکه های اجتماعی نظیر توییتر به اشتراک گذاشته شده است.معین نیست که آیا این زن واقعاً واکسینه شده یا از آهن ربا واقعی استفاده نموده، اما یک چیز واضح است: واکسن های کووید 19 واکنش مغناطیسی ایجاد نمی نمایند یا حاوی دستگاه های ردیابی نیستند.

ادعای ریز تراشه های به کار گرفته شده در واکسن از کجا ناشی می گردد؟

ادعای واکسن های کووید 19 حاوی ریز تراشه ها از یک تئوری توطئه ناشی می گردد که ادعا می نماید بیل گیتس، بنیانگذار مایکروسافت، می خواهد در فرایند مقابله با ویروس جدید، میکروچیپ هایی در بدن مردم جاسازی گردد (میکروچیپ ایمپلنت) تا به این ترتیب کنترل کامل را به دست بگیرد.گیتس بارها این ادعا را رد نموده است و USA TODAY و همچنین سایر سازمان های مستقل آنالیز واقعیت، هیچ مدرکی برای حمایت از آن پیدا ننموده اند.

هیچ مدرکی مبنی بر وجود چنین فناوری هایی در واکسن ها وجود ندارد و کارشناسان می گویند واکنش مغناطیسی به عنوان یک عارضه جانبی واکسن کاملاً بی اساس است.

انتهای پیغام/

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 10 تیر 1400 بروزرسانی: 10 تیر 1400 گردآورنده: dragfile.ir شناسه مطلب: 1104

به "هیچ مدرکی مبنی بر استفاده از میکروچیپ در واکسن وجود ندارد، ادعای واکسن های کووید 19 حاوی ریز تراشه ها از کجا آب می خورد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هیچ مدرکی مبنی بر استفاده از میکروچیپ در واکسن وجود ندارد، ادعای واکسن های کووید 19 حاوی ریز تراشه ها از کجا آب می خورد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید