رژیم غذایی مردم استرالیا
به گزارش درگ فایل، کشور استرالیا به دلیل قرارگیری بین سه اقیانوس آرام، منجمد شمالی و هند و نیز داشتن جنگل ها و مراتع سرسبز، از آب و هوایی شگفت انگیز برخوردار است. همین امر سبب رویش گونه های خاصی از گیاهان، سبزیجات، میوه ها و گونه های بی نظیری از انواع آبزیان گشته است که استفاده از این مواد در آشپزی روزانه مردم، امری کاملا بدیهی است. با خبرنگاران همراه شویم تا از تنوع، تازگی و طراوت رژیم غذایی این مردم بیشتر بدانیم.
اگر علاقمند به دریافت بهترین خدمات تمکن مالی برای ویزای دانشجویی استرالیا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم ویزای تحصیلی استرالیا، با دریافت مشاوره رایگان از مجربترین تیم مهاجرتی استرالیا، بهترین مسیر را به سوی دانشگاه های استرالیا انتخاب کنید.
رژیم غذایی مردم استرالیا مملو از ترکیبات نادر و غذاهای شیرین است. به نظر می رسد مهاجران اولیه که در قرن 18 میلادی به این سرزمین پا گذاشته اند، روش آشپزی خود را نیز وارد فرهنگ غذایی استرالیایی ها نموده اند. البته برای این ادعا دلایل بسیاری وجود دارد. تازگی و کیفیت بسیار بالای محصولات، رشد بومی گونه های زیادی از سبزیجات و میوه ها و از همه مهم تر، الگوهای غذایی متنوع از فرهنگ های مختلف تاثیر زیادی بر ذائقه و سبک آشپزی استرالیایی ها گذاشته است. افزایش تعداد بینندگان به دلیل لذت بردن از تماشای برنامه های آشپزی در تلویزیون، باعث شده است غذا به جزء مهمی از فرهنگ و سبک زندگی مردم استرالیا تبدیل گردد.
طعم و چاشنی های بومی
همان طور که اشاره نمودیم، به علت حضور گروه های مختلف قومی و نژادی، روش طبخ غذاهای غیر بومی وارد فرهنگ غذایی مردم استرالیا شده است. به طور مثال می توان به یونایی ها اشاره نمود. آن ها اولین کسانی بودند که درختان زیتون خود را در استرالیا کاشتند و همین امر سبب شد تا روغن زیتون یکی از مواد اصلی در آشپزی استرالیایی گردد. آن ها روغن زیتون را در سالاد ریخته و به عنوان ناهار یا شام مصرف می نمایند. همچنین استفاده از روغن زیتون در مخلوطی از چیپس گوجه فرنگی (گوجه فرنگی هایی که توسط نور مستقیم آفتاب خشک شده باشند) و پنیر فتا بسیار خوشمزه است. البته یک جایگزین بومی برای روغن زیتون وجود دارد که از آن به عنوان ماکادامیا (روغنی است که از هسته نوعی میوه بومی بدست می آید) یاد می نمایند. دلیل استفاده مکرر مردم استرالیا از روغن ماکادامیا، وجود چربی های سالم و اشباع نشده ای است که در این روغن وجود دارد. استرالیایی ها این روغن را همانند روغن زیتون به عنوان چاشنی سالاد و پخت و پز استفاده می نمایند. دیدن چهره آن ها هنگامی که انگشتان آغشته به روغن خود را می مکند در نوع خود جالب و دلپذیر است.قهوه، نوشیدنی منحصر به فرد در استرالیا
ایتالیایی ها که علاقه شدیدی به نوشیدن قهوه دارند، آن را به عنوان فرهنگی جدید، وارد رژیم غذایی استرالیا کردند. امروزه استفاده از نوشیدنی های به اصطلاح داغ و انرژی زا، در سبک زندگی نوین رواج پیدا نموده است و مخصوص یک کشور و یا فرهنگی خاص نیست. استرالیایی ها نیز از این مسئله مستثنی نیستند. آن ها ترجیح می دهند در نزدیکی محلی زندگی نمایند که خیابان هایش پر از رستوران های کوچک باشد. مکانی که بتوانند آخر هفته ای آرام و دل نشین را سپری نمایند. البته اگر تصور می کنید پس از رفتن به این اماکن، می توانید نوع خاصی از یک نوشیدنی را سفارش دهید، توصیه می کنیم در تصمیم خود تجدید نظر کنید. مطمئن باشید که گارسون، هنگام دریافت سفارش، شما را با بهت نگاه می نماید! چرا که درکشور استرالیا گونه های مختلفی از قهوه وجود دارد و نوشیدن آن، جزو ملزومات فرهنگ غذایی این کشور است. بنابراین بهتر است ابتدا به سفارش یک اسپرسوی خوش طعم فکر کنید. سپس صبرکنید تا مخلوط شیر و قهوه با بخاری که از آن بلند می گردد داخل لیوان ریخته گردد. شیر همچون مخملی سفید روی اسپرسو کف می نماید. حال کمی شیر جوشانده شده (خامه، کرم) (steamed milk) بریزید، سپس یک تکه کاکائو یا شکلات اضافه کنید. به همین سادگی یک فنجان کاپوچینوی خوش طمع آماده نوشیدن است. البته اگر شما از آن دسته افرادی هستید که تعادل وزن برایتان اهمیت زیادی دارد، می توانید کف روی قهوه را بگیرید تا کاپوچینویی داشته باشید که چربی آن کم تر است. راستی می توانید قهوه های دیگری مثل موکا (Mocka)، ماچیاتو (Macciato)، لانگ بلک (Long Black) و قهوه بدون کافئین نیز سفارش دهید. ولی اگر دوست دارید طعم قوه محلی را نیز امتحان کنید، می توانید مقداری از یک پودر خاص (wattleseed که ترکیبی از صدوبیست دانه بوداده شده محلی است) را به قهوه خود اضافه کنید. حال با نوشیدن آن از قهوه ای بی نظیر با طعم فندق تازه و شکلات ناب، لذت ببرید.دستورالعمل آسیایی در رژیم غذایی استرالیا
مردم استرالیا با استفاده از ترکیب مواد و دستورالعمل های آشپزی آسیایی، پیشرفت های بسیاری را در آشپزی روزانه خود بدست آوردند. مطمئنا کسانی که عاشق غذا خوردن هستند، آشپزی استرالیایی را به دلیل داشتن تنوع و طعمی عالی، ترکیباتی شگفت انگیز و بوی خوش بسیار فراوان به دیگر غذاها ترجیح می دهند.غذاهای دریایی بسیار لذیذ و سالم
خطوط ساحلی کشور استرالیا به دلیل داشتن وسعتی در حدود یازده میلیون کیلومترمربع، زیستگاه ششصد گونه از انواع آبزیان است. بنابراین کاملا بدیهی است که مصرف غذاهای دریایی نسبت به سایر غذاهای دیگر، از اولویت بیشتری برخوردار است. استفاده از نوعی ماهی به نام باراموند(ماهی خوراکی خاردار)، صدف دریایی آبالون و خرچنگ، به ترتیب در رژیم غذایی مردم استرالیا وجود دارد. خوردن یک کاسه از این غذاهای دریایی که در رژیم غذایی مردم استرالیا منحصربفرد است، امری کاملا بدیهی و مسلم است. البته لازم نیست که این خوراک طبق دستورالعمل آشپزان استرالیایی پخته گردد بلکه می توانید آن را با هزاران روش دیگر، مثل پختن به سبک هندی ها و استفاده از ادویه کاری، سرخ کردن آن به شیوه آسیایی ها و یا پختن و لعاب دار کردن و سرو با پاستا تهیه کنید. فست فود مورد علاقه استرالیایی ها چیپس ماهی است. غذایی که در تهیه ی آن، ماهی را می کوبند و پس از ریختن نوشیدنی مخصوص، آن را سرو می نمایند.برترین فراوری نماینده و صادرنماینده گوشت
کشور استرالیا یکی از فراورینمایندگان و صادرنمایندگان برتر گوشت در دنیا است. این کشور دومین صادرنماینده گوشت گاو است. از جمله محصولات صادراتی استرالیا می توان به گوشت بره، گوشت گوسفند، گوشت خوک و تا حدودی گوشت مرغ اشاره نمود. مطمئن باشید که استیک استرالیا بهترین انتخاب برای یک وعده غذای لذیذ است.میوه و سبزیجات بومی در رژیم غذایی استرالیا
با توجه به شرایط آب و هوایی، میوه ها و سبزیجات مختلفی در کشور استرالیا رشد نموده و مردم به نسبت ذائقه خود، از آن ها در رژیم غذایی روزانه، استفاده می نمایند. گیاهانی مثل: کنگر فرنگی، هویج، نخود، کدوسبز، سیب زمینی های شیرین، توت فرنگی، موز، انگور و نیز میوه های بومی از قبیل کوآندانگ (quandong)، میوه ای شبیه توت (riberry)، کیوی، پرتقال های استرالیایی، لیموی انگشتی (finger lime)، وهسته ماکادامیا (macadamia)، بخشی از سبد غذایی روزانه مردم استرالیا است. [caption id=attachment-13697 align=alignnone width=750] quandong
[caption id=attachment-13698 align=alignnone width=750] riberry
[caption id=attachment-13699 align=alignnone width=750] finger lime
[caption id=attachment-13704 align=alignnone width=750] macadamia