ساندویج سوسیس و بیسکوئیت
به گزارش درگ فایل، سوسیس از گوشت چرخ نموده به همراه چربی حیوانی، نمک، ادویه و گاهی اوقات گیاهان معطر تهیه می گردد.
- زمان تهیه: 40 دقیقه
- زمان پخت: 40 دقیقه
- تعداد: 8 ساندویچ
مواد لازم
- یک رول سوسیس کوچک
- یک قاشق غذاخوری کره
- دو حبه سیر رنده شده
- دو قاشق غذاخوری آرد کامل
- یک پیمانه شیر کامل
- نمک و فلفل سیاه
- دو قاشق چایخوری پیازکوهی خرد شده
- 8 عدد بیسکوئیت کره ای*
- عسل
طرز تهیه
1- روغن را در تابه گرم و سوسیس ها را حلقه ای و در روغن سرخ کنید تا برشته شوند. سوسیس ها را از تابه خارج و به تابه کره اضافه کنید. سیر را به مدت 30 ثانیه در کره تفت دهید و سپس آرد را اضافه کنید تا بوی خامی آن گرفته و رنگش طلایی گردد. به آرامی شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و مدام هم بزنید. اجازه دهید 3 تا 5 دقیقه مواد نیم جوش روی حرارت میانه بمانند تا غلیظ شوند. در آخر، پیاز کوهی ریز شده را به آن اضافه کنید.
2- برای تهیه ساندویچ ها، بیسکوئیت ها را نصف کنید، روی لایه پایین کمی عسل بریزید و سپس سوسیس را روی آن بگذارید. کمی از سس آماده شده را روی آن بریزید و لایه دیگری از بیسکوئیت را روی آن بگذارید.
بیسکوئیت کره ای
مواد لازم
- 4 پیمانه آرد به همراه مخمر
- یک قالب کره+ 3 قاشق غذاخوری
- 2 تا 3 پیمانه شیر سرد
- یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
طرز تهیه
1- فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. سینی فر را داخل فر بگذارید تا گرم گردد. پیش از تهیه بیسکوییت، کاسه همزن، چاقوی برش، آرد و کره را 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سرد شوند.
2- آرد را داخل کاسه سرد شده همزن بریزید، قالب کره را داخل آن بیندازید و با چاقوی برش خیلی سریع آن را به تکه های کوچک تقسیم کنید. شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به شکل خمیر در بیایند. خمیر را روی سطح صاف با وردنه باز کنید و 10 عدد دایره به ضخامت 6.5 سانتی متر برش بزنید.
3- سینی را از فر خارج کنید و بیسکوییت ها را داخل آن بچینید، روی آنها کره آب شده بمالید و به مدت 15 تا 25 دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی و برشته شوند.
منبع: فوت و فن