پاستا ایتالیایی با سس بلونز
به گزارش درگ فایل، پاستا با سس بلونز یک دستور پخت غذای ایتالیایی خوشمزه مخصوص شهر بلونیای ایتالیا است. مهمترین بخش این پاستا تهیه سس آن است. برای تهیه این سس از گوشت چرخ نموده، پنیر پارمزان، ادویه ایتالیایی، سوسیس، رب گوجه، سیر و ساقه کرفس و هویج استفاده می گردد. برای خوشمزه تر کردن این سس می توانید از قطعات گوجه خرد شده به جای رب گوجه فرنگی بهره ببرید.
با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.
پیشنهاد می کنیم در تهیه این پاستا حتما از پاستا ضخیم بهره ببرید، چون پاستا های نازک گوشت را به خوبی پاستا های کلفت نگه نمی دارند.
پاستا با سس بلونز یک غذای لذیذ است و می توانید آن را به عنوان شام یا ناهار سرو کنید. ماکارونی به دلیل داشتن مقدار زیادی کربوهیدرات انرژی لازم برای روز کاری را فراهم می نماید.
نکات مهم در تهیه سس بلونز
بنابر سلیقه تان می توانید مواد استفاده شده در این سس را تغییر دهید؛ و از انواع سبزیجات و گوشت ها بهره ببرید. هر مدل که دوست داشتید خلاقیت به خرج دهید حتی می توانید از جگر سفید به جای گوشت چرخ نموده و سوسیس بهره ببرید.
زمانی که سرکه را داخل مواد ریختید کمی صبر کنید تا کاملا تبخیر گردد سپس اقدام به هم زدن مواد سس کنید.
در مدت 30 دقیقه ای که سس روی حرارت ملایم می پزد کمی مواد را هم بزنید. در این هنگام می توانید آب گوشت را به غذا اضافه نموده و به آن فرصت پختن بدهید.
نمک و فلفل غذا را چشمی تنظیم نکنید، بلکه کمی از آن بچشید تا متوجه شوید چقدر به ادویه و چاشنی احتیاج دارند.
خامه را در 5 دقیقه آخر پخت به سس بیفزایید. می توانید به جای خامه و سرکه از شیر و آرد بهره ببرید.
مواد لازم
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
پیاز کوچک خرد شده: 1 عدد
هویج خرد شده: 2 عدد
ساقه کرفس خرد شده: 2 عدد
حبه سیر رنده شده: 3 عدد
سوسیس ایتالیایی: 2 عدد
گوشت چرخ نموده: 500 گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
ادویه ایتالیایی: 1 قاشق غذاخوری
سرکه: نصف پیمانه
پوره گوجه فرنگی: 800 گرم
آب گوشت: 500 میلی لیتر
برگ بو: 2 عدد
پنیر پارمسان: 1 پیمانه
خامه پرچرب: نصف پیمانه
پاستا پنه: 500 گرم
مراحل پخت
در یک تابه عظیم، روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید.
پیاز، کرفس، هویج و سیر را به مدت 10 تا 15 دقیقه تفت دهید تا سبک شوند.
سیر را افزوده و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید.
گوشت چرخ نموده، سوسیس ایتالیایی، نمک و فلفل سیاه را بیفزایید و تفت دهید تا رنگ گوشت ها عوض گردد.
رب گوجه فرنگی، ادویه ایتالیایی و سرکه را بیفزایید و هم بزنید.
حرارت را کم کنید تا آب مواد تبخیر گردد.
در این فاصله پاستا پنه را پخته و آبکش کنید.
بقیه مواد به غیر از پارمسان و خامه را به مخلوط داخل تابه افزوده و هم بزنید تا همه مواد به خورد یکدیگر بروند.
اجازه دهید این مواد بین 30 تا 45 دقیقه جوش بخورند تا مزه تمامی آن ها به خورد یکدیگر بروند.
در آخر، پارمسان و خامه را به مخلوط بلونز سوسیس بیفزایید و با پاستای پخته شده مخلوط نموده و سرو کنید.
منبع: گردشبان