طرز تهیه حلوا شکلاتی ، یک شادی بی خاتمه
به گزارش درگ فایل، در این مطلب طرز تهیه حلوا شکلاتی را برایتان بیان خواهیم کرد. این حلوا یک شیرینی بین المللی محسوب می گردد که بسیار ساده و شیک بوده و به عنوان دسر در پذیرایی ها از آن استفاده می نمایند. حضور شکلات کمی کالری این حلوا را بالا برده است، اما شما با کمی هوشمندی و دقت می توانید از شکلات هایی که درصد بالای تلخی آنها سبب شده تا شکر کمتری در تهیه آنها استفاده گردد، برای پخت این حلوا بهره ببرید و از کالری بالای آن هیچ ترسی نداشته باشید. البته اگر این حلوا را در ماه مبارک رمضان استفاده کردید، بد نیست بدانید که باز هم باید در استفاده از آن دقت کنید. حتی روزه دار بودن هم مجوزی برای استفاده بیش از حد این حلوا محسوب نمی گردد.
طرز تهیه حلوای شکلاتی | |
تعداد نفرات | 3 نفر |
زمان آماده سازی | 30 دقیقه |
زمان پخت غذا | 30 دقیقه |
اندازه سختی | درجه سختی کم |
کالری در هر 100 گرم | 498 کیلو کالری |
حلوای شکلاتی لذیذ و خوشمزه
حتی اگر علاقه ای به حلوا نداشته باشید باز هم از حلوای شکلاتی نخواهید گذشت. طرز تهیه حلوای شکلاتی درست همچون دیگر حلواها بوده و فقط ممکن است کمی تفاوت در مواد اولیه آن وجود داشته باشد. این حلوا همان حلوایی است که شما می توانید آن را در مهمانی ها و دورهمی ها، جشن ها و حتی محیط های کاملا محبت آمیز مورد استفاده قرار دهید. حلوایی که هم رسمی است و هم اسپرت ! هم مناسب رفاقت های رودربایستی دار و سنگین درنظر گرفته شده و هم برای یک جمع خودمانی محبت آمیز قابلیت سرو شدن دارد.
مواد لازم برای تهیه حلوا شکلاتی
در ادامه مواد اولیه برای تهیه این حلوای مجذوب نماینده را با هم می بینیم:
موا اولیه | اندازه مورد احتیاج |
آرد سفید یا قنادی | 1 پیمانه |
پودر قند | 3/1 پیمانه |
آرد نخودچی | 3/2 پیمانه |
روغن | 60 گرم |
شکلات | 110 گرم |
گردو | 5 تا 6 عدد |
پودر هل و دارچین | به اندازه لازم |
مراحل طرز تهیه حلوا شکلاتی
در تهیه حلوا شکلاتی، بد نیست بدانید که این طرز تهیه و طرز تهیه حلوا شکلاتی مجلسی کاملاً یکسان است. اما در چند مورد با طرز تهیه حلوای بیسکویتی یا سایر حلواها تفاوت دارد. در ادامه طرز تهیه این حلوای شکلاتی را برای شما توضیح می دهیم تا به خوبی متوجه تفاوت آن با سایر حلواها در طرز تهیه باشید. حلوای شکلاتی کالری زیادی دارد و توصیه می کنیم که اگر ورزشکار هستید این حلوا را با فاصله زمانی طولانی بعد از ورزش بهره ببرید. البته به راحتی می توانید برای شیرین کردن این حلوا از شیرین نماینده های طبیعی بهره ببرید و با استفاده از شکلات تلخ کالری آن را کاهش دهید.
- مرحله اول: در گام اول از طرز تهیه حلوای بوتیکی شکلاتی، باید آرد سفید یا همان آرد قنادی را الک نموده و این کار را 3 مرتبه تکرار کنید. الک کردن آرد سبب میگردد که بافت لطیفی داشته باشد و در زمان مخلوط شدن با سایر مواد به گلوله های کوچک و بزرگ تبدیل نگردد.
- مرحله دوم: بعد از آن یک تابه مناسب آماده کنید، آن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه بدهید که به مرور زمان تابه شما به خوبی گرم گردد.
- مرحله سوم: در مرحله بعدی آردهای الک شده را درون تابه گرم شده بریزید و آنها را به صورت ممتد هم زده و 10 دقیقه کاملا تفت دهید تا بوی خامی آرد از آن گرفته گردد. دقت کنید که آرد شما به هیچ عنوان نباید تغییر رنگ بدهد.
- مرحله چهارم: بعد از آن که مدت زمان 10 دقیقه گذشت، آرد نخودچی را الک نموده و آن را نیز مانند آرد سفید بعد از 3 بار الک کردن برای استفاده آماده کنید.
- مرحله پنجم: سپس آرد نخودچی را آهسته آهسته به آرد سفید اضافه کنید و مجددا 10 دقیقه محتویات تابه را تفت بدهید. با تفت دادن شما بوی خامی از آرد نخودچی نیز گرفته می گردد.
- مرحله ششم: بعد از این مدت زمان، مجدد مخلوط آرد سفید و آرد نخودچی را باید الک کنید. این فرایند نیز باید 3 مرتبه تکرار گردد. بعد از سه مرتبه الک شدن، آرد سفید و آرد نخودچی باید دوباره به درون تابه برگردند.
- مرحله هفتم: بعد از آن کره یا روغن را به این مخلوط اضافه نموده و به خوبی با آرد سفید و آرد نخودچی آن را مخلوط می کنیم. پودر قند را نیز بعد از آماده کردن آرد و کره، الک کنید و بعد از الک کردن آن را بر روی آرد سفید و آرد نخودچی و کره یا روغن بریزید و مجدد هم بزنید تا تمام مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط و یکدست شوند.
- مرحله هشتم: به مرحله هشتم از طرز تهیه حلوا شکلاتی رسیدیم. در گام بعدی حلوای درون تابه را با مغز گردوی آسیاب شده، پودر دارچین و پودر هل مخلوط کنید و هم بزنید تا تمام مواد کاملاً با یکدیگر یکی و مخلوط شوند.
- مرحله نهم: بعد از آن شکلات ها را خرد کنید و سپس به روش بنماری آنها را در یک کاسه ریخته بر روی حرارت بخار آب قرار دهید تا ذوب شوند.
- مرحله دهم: بعد از این که شکلات ها ذوب شدند، سه چهارم آنها را درون حلوا بریزید و مجدد به خوبی هم بزنید تا شکلات با مواد حلوا ترکیب گردد. اگر مواد شما در این مرحله به خوبی با یکدیگر ترکیب نشدند می توانید روغن مایع اضافه کنید. البته، دقت کنید که روغن مایع سبب بالا رفتن اندازه کالری حلوا می گردد. پس به شما توصیه می کنیم که به جای استفاده از روغن مایع یا کره از آب در این مرحله بهره ببرید.
- مرحله یازدهم: بعد از اینکه مواد به خوبی با شکلات تر کیب و حل شدند، حلوای شما آماده است. آن را در قالب های سیلیکونی ریخته و به خوبی فشرده کنید تا حلوا تثبیت گردد. اگر حلوا اضافه آمد، آن را نیز در ظرف دیگر ریخته و پخش کنید.
- مرحله دوازدهم: در سرانجام سطح حلوا را با به جامانده شکلات آب شده، پودر نارگیل، کنجد، مغز پسته یا خلال بادام می توان تزیین کرد. سپس حلوا را 20 دقیقه تا 40 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خود را گرفته و سفت گردد. در نهایت به راحتی می توانید حلوای خود را به شکل و قطعه های مورد نظر برش زده و نوش جان کنید.
حلوای شکلاتی، حلوایی از بهشت
در این مطلب به طرز تهیه حلوا شکلاتی اشاره نموده و شما را با نحوه تهیه آن آشنا کردیم. حلوا همواره یک دسر محبوب و مجذوب نماینده بوده که طرز تهیه آسانی دارد و احتیاجی به فر نیز نخواهد داشت. دسری که از دیرباز در میان ایرانیان مورد توجه بوده و هواداران خاص خود را دارد. این دسر را با ماده اولیه و ثابتی مانند آرد که در انواع مختلف وجود دارد تهیه می نمایند. به همین علت شما ممکن است در کشور ایران با انواع حلواهای متنوع و خوش طعم روبرو شوید که حتی شاید یک بار هم نام آنها را نشنیده و طعم آنها را نچشیده باشید.
منبع: اسنپ فود