طرز تهیه دمپختک؛ غذایی که جوان تر ها از آن فراری اند
به گزارش درگ فایل، مواد لازم برای تهیه دمپختک:
باقالا زرد خشک: 2 پیمانه
برنج: 400 گرم
پیاز خرد شده: 1 عدد بزرگ
زرد چوبه: 1 قاشق غذا خوری
کره یا روغن: به میزان دلخواه
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت دمپختک:
1. برای درست کردن دمپختک باید ابتدا برنج ها را بشویید و حدود نیم ساعت در آب خیس کنید.
2. تابه مناسبی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید و میزانی روغن داخلش بریزید تا داغ گردد. بعد باقالی ها را داخل روغن بریزید و تفت دهید.
در حین تفت میزانی زرد چوبه هم به باقالی ها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد. بعد 3 لیوان آب داخل تابه بریزید و بگذارید تا باقالی ها با حرارت ملایم نیم پز شوند.
3. کمی که باقالا ها پخت برنج شسته شده را به آن اضافه کنید و میزانی کره هم داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا برنج بجوشد و آب داخل قابلمه خشک گردد و برنج دم بکشد.
4. پیاز های خرد شده را هم در میزانی روغن تفت دهید و هنگام تفت دادن کمی نمک هم به پیاز ها اضافه کنید. سپس دمپختک آماده شده را با پیاز داغ سرو کنید.
5. بعد از سرو دمپختک می توانید یک نیمرو هم درست کنید و روی برنج قرار دهید.
منبع: ایرنا
منبع: فرارو