طرز تهیه فالوده کرمانی در منزل

به گزارش درگ فایل، فالوده کرمانی که با نشاسته تهیه می گردد، طعم خوبی دارد و از بافت لطیفی نیز برخوردار است. این خوراکی می تواند در رزو های گرم عطش را از بین ببرد. طرز تهیه فالوده کرمانی چندان سخت نیست و فقط به کمی زمان و حوصله احتیاج دارد.

طرز تهیه فالوده کرمانی در منزل

جهت دریافت خدمات پتینه سقف منزل با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - اگر به دنبال دسری خنک و خوش طعم هستید که طعم جدیدی نیز داشته باشد، فالوده کرمانی را امتحان کنید. وقتی صحبت از فالوده می گردد، اولین چیزی که به ذهن ما می آید فالوده شیرازی است، اما در کرمان نوعی دیگری از فالوده نیز تهیه می گردد. اگر چه هر دو این دسر ها از نشاسته تهیه شده اند، اما تفاوت در نحوه آماده سازی آن ها طعم های متفاوتی را خلق می نماید. اگر تمایل دارید تا طعم دیگری از فالوده را امتحان کنید، مطالعه طرز تهیه فالوده کرمانی خالی از لطف نیست. حتی اگر به کرمان سفر نموده اید و طعم این خوراکی خوشمزه را چشیده اید، می توانید به آسانی خودتان در منزل آن را تهیه کنید.

مواد اولیه برای تهیه فالوده کرمانی

برای تهیه این فالوده برای دو نفر، به سه الی چهار ساعت زمان و مواد اولیه ای که در ادامه ذکر شده است، نیاز دارید. طرز تهیه فالوده کرمانی چندان سخت نیست و به مواد اولیه در دسترسی نیز نیاز دارد، اما مستلزم صرف زمان نسبتا زیادی است.

مواد لازم
نشاستهیک فنجان
آب5 فنجان
گلابیک قاشق مرباخوری
شربت شکربه میزان لازم

چند نکته:

  • حتما از نشاسته گل بهره ببرید.
  • گلاب برای طعم دادن به فالوده استفاده می گردد، بنابراین می توانید آن را با طعم دهنده های دیگری نیز جایگزین کنید.

طرز تهیه فالوده کرمانی

  1. ابتدا باید شربت شکر درست کنید، برای اینکار شکر را در مقداری آب حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی به غلظت برسد. پس از آنکه شربت از حرارت افتاد، آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک گردد.
  2. نشاسته را در پنج فنجان آب حل کنید. تمام نشاسته باید در آب حل گردد. سپس آن را به ظرف دیگری انتقال دهید، اما مقداری از مایه را ته ظرف اول باقی بمانید. به این ترتیب اگر نشاسته حاوی شن باشد با فالوده مخلوط نخواهد شد.
  3. اکنون نشاسته را روی حرارت قرار دهید و دائما بهم بزنید تا غلیظ گردد. غلظت نشاسته باید از بیشتر باشد.
  4. سپس گلاب را به آن اضافه کنید.
  5. نشاسته را در یک آبکش بریزید و آویزان کنید.
  6. ظرف شربت که در یخچال گذاشته بودید را زیر آبکش قرار دهید. نشاسته همچون دانه های مروارید در شربت قرار می گیرد و سرد می گردد.

اکنون فالوده کرمانی آماده است، آن را در ظرف بریزید و مقداری عرقیات گیاهی از جمله بیدمشک، نعناع و غیره به آن اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید مقداری یخ نیز به فالوده اضافه کنید و سپس سرو نمایید.

چند نکته:

  • اگر نشاسته غلیظ نباشد، هنگامی مخلوط شدن با شربت سرد وامی رود.
  • گاهی در دستور های آشپزی ذکر می گردد که نشاسته را در یک سینی قرار دهید و زمانی که سفت شد، آن را برش زده و با شربت مخلوط کنید. اگرچه این روش ساده تر است، اما در شیوه سنتی تهیه فالوده، باید نشاسته همچون دانه های مروارید در شربت بچکد.

  • میزان شیرینی شربت فالوده کرمانی به ذائقه شما بستگی دارد. از اینرو مقداری دقیقی برای آن وجود ندارد.

کشور ما منبع غنی از انواع غذا ها و دسر های سنتی را دارد. چه بهتر که بتوانیم این غذا و دسر ها را بر سر سفره ها بیاوریم و جایگزین غذا ها و دسر های دیگر ملل کنیم و از طعم های بی نظیر آن بهره مند شویم. فالوده کرمانی یکی از دسر های سنتی ایرانی است که از دیرباز در کرمان تهیه می شده و در گرمای تابستان عطش مردمان این منطقه را برطرف می نموده است. تنوع دسر های ایرانی می تواند هر سلیقه ای را راضی کند، از معروفترین این دسر ها می توان به فالوده شیرازی، خورش ماست اصفهانی، مسقطی زعفرانی و ... اشاره نمود. با تهیه این دسر های سنتی، رنگ و بوی سفره های خود را هر چه بیشتر ایرانی کنید.

منبع: ستاره
انتشار: 10 اسفند 1399 بروزرسانی: 10 اسفند 1399 گردآورنده: dragfile.ir شناسه مطلب: 887

به "طرز تهیه فالوده کرمانی در منزل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فالوده کرمانی در منزل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید