ممنوعیت ارجاع بیماران بستری به مراکز تصویربرداری خصوصی در گیلان
به گزارش درگ فایل، خبرنگاران/گیلان رئیس علوم پزشکی گیلان با اشاره به اقدامات قابل توجه در جهت تجهیز مراکز بهداشتی و درمانی به دستگاه های تصویربرداری، تشخیصی و آزمایشگاهی، گفت: تمامی خدمات درمانی، آزمایشگاهی و تصویربرداری برای بیماران باید با استفاده از امکانات موجود در مراکز دولتی ارائه گردد.
دکتر ارسلان سالاری در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به کوشش های اجرا شده در مراکز بیمارستانی و درمانی و تجهیز اغلب این مراکز به دستگاه های پیشرفته تشخیصی، اظهار کرد: ارائه خدمات تصویربرداری تشخیصی اعم از سی.تی اسکن و ام.آر.آی برای بیماران بستری در مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان های تابعه دانشگاه صرفا باید در مراکز دولتی انجام شود.
وی با بیان اینکه ارجاع بیمار از مراکز دولتی تنها به سبب فقدان زیرساخت باید انجام شود، اضافه نمود: در صورتی که یکی از خدمات مورد احتیاج بیماران بستری در بیمارستان های دولتی قابل انجام نباشد، انجام آن در مراکز خصوصی قابل قبول خواهد بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر اینکه نباید بیمار جز رنج بیماری، دغدغه دیگری داشته باشد، گفت: خانواده های بیماران نباید دغدغه ارجاع بیماران خود به بخش خصوصی را داشته باشند، در حالی که این خدمات مورد احتیاج در سایر مراکز دولتی قابل انجام است.
سالاری با تصریح بر اینکه دریافت خدمات آزمایشگاهی هم باید برای بیماران مقرون به صرفه و قابل دسترس باشد، مطرح نمود: تمامی خدمات آزمایشگاهی مورد احتیاج بیماران بستری در مراکز آموزشی و درمانی و بیمارستان های استان صرفا باید در مراکز دولتی انجام شود.
وی بر ضرورت خرید متمرکز تجهیزات آزمایشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان تاکید نمود و ادامه داد: کلیه خرید کیت های آزمایشگاهی برای آزمایشگاه های مراکز بهداشتی، درمانی و بعلاوه بیمارستان های استان باید پس از اخذ نظر کارشناسان فنی، به وسیله معاونت غذا و دارو به صورت متمرکز خریداری شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بعلاوه بر تهیه و توزیع تمامی کپسول های اکسیژن مورد احتیاج بیمارستان ها و مراکز آموزشی - درمانی استان به وسیله معاونت غذا و دارو تاکید نمود و اضافه نمود: امروز اغلب بیمارستان های دولتی به یک یا دو دستگاه اکسیژن ساز مجهز شده اند و دیگر معنا ندارد تا بیمارستان ها به وسیله بعضی واسطه ها و سودجویان دنبال تهیه کپسول اکسیژن برای بیمارستان ها باشند.
سالاری با تصریح بر اینکه استقرار نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک امروز باید در اولویت کار مراکز بهداشتی و درمانی و بیمارستان های استان قرار گیرد، تاکید نمود: باید به مسیری گام برداریم تا نسخه نویسی الکترونیک زودتر عملیاتی و اجرایی شود، چرا که بیمه های پایه از دی امسال دیگر اسناد کاغذی را از مراکز پذیرا نخواهند بود.
وی با بیان اینکه کلیه بدهی های دانشگاه به بازار دارو و تجهیزات پزشکی تا خرداد امسال در حال تسویه است، اضافه نمود: پرداختی های پرسنلی از اضافه کار کارکنان در دانشگاه علوم پزشکی گیلان به روز شده و کارانه بیمارستان ها هم با حدود سه ماه فاصله در حال به روز شدن است و این اقدامی بسیار بزرگ و کم نظیر در بین دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور است.
منبع: خبرگزاری ایسنا