تور ترکیه: کومپیر غذای هیجان انگیز ترکیه ای
به گزارش درگ فایل، سلام دوستای نازنینم میخوام براتون کومپیر درست کنم شما هم برای شام یاد بگیرید درست کنید و با خانوادتون لذتشو ببرید.
بهترین تجربه سفر را با تور ترکیه در خاطراتتان ثبت کنید. از استانبول زیبا تا آنتالیا رویایی و بالون سواری در شهرهای ترکیه تا کلی تفریح دیگر در انتظار شماست، خاطراتی از مردم مهمانواز ترکیه که همیشه در ذهن شما خواهد ماند.
موادی که لازمه برای کمپیر:
- سیب زمینی بزرگ یک عدد
- کنسرو ذرت نصف لیوان
- کنسرو نخود فرنگی نصف لیوان
- سوسیس خرد شده یک لیوان
- خیارشور یک لیوان
- فلفل شیرین نصف لیوان
- پنیر پیتزای رنده شده نصف لیوان
- سس مایونز هرچقد که دوست دارین
- سس کچاب هرچقد که دوست دارین
- کره هرچقد که دوست دارین
حالا ببنید چطور درستش میکنیم:
اول از همه فر رو روشن میکنیم تا گرم بشه تا 250 درجه خوبه ، سیب زمینی ها رو داخل فویل میپیجیم و داخل سینی میزاریم بعد از 15 دقیقه گرم شدن سیب زمینی هارو میزاریم داخل فر.این و توجه کنید که سیب زمینی ها چون تقریبا بزرگن تا 45 دقیقه تا 1 ساعت تو فر باشه که دیگه کاملا پخته بشه،برای مطمئن شدن از پخت سیب زمینی ها یه چنگال داخلش میزنیم اگه نپخته بود دوباره میزاریمش تو فر.خوب الان اون موادی که گفتم و(سوسیس،کالباس،خیارشور،فلفل شیرین) همشو نگینی خرد میکنیم و با هم قاطی میکنیم.
الان میاییم سیب زمینی را همونطور که گفتم تستش میکنیم با چنگال ببینیم پخته یا نه،بعد مطمئن شدن با چاقو یه برش میزنیم طوری برش میزنیم که میخواهیم شکم سیب زمینی رو پر کنیم بعد با یه قاشق(چند قاشق) شکمشو خالی میکنیم طوری که مواد داخلش جا بشه ،سیب زمینی های برداشته شده را با کره و نمک و پنیر پیتزا قاطی میکنیم پوره سیب زمینی آماده شده رو دوباره داخل سیب زمینی میزاریم حالا اون موادی که با هم قاطی نموده بودیم (سوسیس،کالباس،خیارشور،فلفل شیرین) اضافه میکنیم داخل سیب زمینی بعد میتونیم با سس مایونزی که گفتم و سسس کچاب تزیینش کنیم.حتی میتونید به غیر از این مواد (موادی که داخل سیب زمینی گذاشتیم) از سالاد ماکارانی یا سالاد کلم قرمز با سس و …خیلی چیزای خوشمزه دیگه بهره ببرید وبه صورت سلف سرویس موادش و بچینید روی میز میتونید به عنوان شام و دسر بهره ببرید ، این یکی از غذاهای ترکی مورد علاقه منه..و همینطور فکر میکنم این غذا کاملا با ذائقه ما ایرانیا سازگاری داره.
منبع: اُکالا