خوراکی ها تلخ اما بسیار مفید برای درمان دیابت!

به گزارش درگ فایل، برخی غذا ها با طعم تلخ غنی از ترکیبات آنتی اکسیدانی هستند که برای کاهش سطح گلوکز در خون موثر واقع می شوند.

خوراکی ها تلخ اما بسیار مفید برای درمان دیابت!

به گزارش خبرنگاران به نقل از العالم، پایگاه بولد اسکای متخصص در مباحث پزشکی و علمی تعدادی از این غذا های تلخ را پیشنهاد کرده است که بیماران دیابتی می توانند پس از مشورت با پزشک خود از آن ها استفاده کنند:

ادویه کاری

مطالعات پزشکی از تاثیر مثبت ادویه کاری در کاهش سطح قند خون به ویژه پس از خوردن غذا در صورت مصرف برای دوره ای از 15 تا 30 روز خبر می دهند.

چای سبز

کاتچین موجود در چای سبز یک آنتی اکسیدان قوی است و علاوه بر درمان اختلالات مرتبط با بیماری دیابت مانند حساسیت به انسولین نقش مهمی در کاهش سطح قند دارد.

آلوئه ورا

طعم آلوئه ورا طعمی بین شیرین، ترش و تلخ است، اما مصرف آن در بهبود سطح قند خون بسیار مفید است، زیرا حاوی 75 ماده با فواید زیادی مانند ویتامین ها، مواد معدنی، آنزیم ها و کربوهیدرات های طبیعی است.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 22 فروردین 1400 بروزرسانی: 22 فروردین 1400 گردآورنده: dragfile.ir شناسه مطلب: 971

به "خوراکی ها تلخ اما بسیار مفید برای درمان دیابت!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوراکی ها تلخ اما بسیار مفید برای درمان دیابت!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید